Case

Shanghai Natural Residence G502

2020-01-11 15:37:26

Shanghai naturalhome Stone Protection Project Introduction:

 Shanghai naturalhome is located next to the Shanghai Botanical Garden, on Baise Road. It is a community of villas and high-rise buildings. According to the requirements of Party a, the stone must be smooth after protection, side view has a matte, front no light sense, but also increase the degree of color stone (add black) , the protection effect in more than 10 years. Our company developed HB-G502 film-forming Stone Protective Agent according to the requirements, for its color protection treatment. After completion, party a is very satisfied with the acceptance of our protection quality highly appreciated! And said that future projects will continue to cooperate with us.